Globaal kabaal

Globaal kabaal

Jeugdraad meets Globaal Kabaal

In het voorjaar van 2018 kwam Globaal Kabaal een eerste keer langs in Roeselare met een escape game die in het teken stond van de Sustainable Development Goals. Een weetje: de Roeselaarse jeugd haalde daarbij een topscore van 59 minuten en 33 seconden.

Hoe zie jij de toekomst van je stad?

De Stad Roeselare en de jeugdraad ondersteunen Globaal Kabaal, een begeleidingstraject vanuit Jeugddienst Globelink en Ecolife vzw. Daarin worden jongeren gestimuleerd om na te denken over hoe de stad kan evolueren naar een duurzame stad.

Na de opstart van Globaal Kabaal in Roeselare en na de levendige brainstorm rond welke duurzaamheidsthema’s jongeren willen werken, is het tijd om deze thema’s en ideeën concreet te maken! Ideeën rond vergroening en ruimtegebruik zitten in de pijplijn.
Heb jij ook zin om mee je schouders te zetten onder één of meerdere van deze thema’s? Kom dan zeker naar de volgende sessie op 24 februari 2019.

Laat je horen!

Ben je tussen 16 en 25 jaar en heb je interesse om hieraan deel te nemen?
Zak dan op zondag 24 februari 2019 van 10u30. tot 12u30. af naar TRAX (Beversesteenweg 67, 8800 Roeselare).
Ben je geïnteresseerd om deel te nemen aan Globaal Kabaal? Schrijf je dan nu in.

PS. Na afloop kan je nog wat napraten. Voor iedereen die is ingeschreven wordt namelijk een broodjesmaaltijd voorzien. Inschrijven is dus de boodschap!

Meer info?

Globelink
E-mail: ole@globelink.be
Telefoon: 02 527 91 94

Stad Roeselare
E-mail: kimberley.vanluchem@roeselare.be
Telefoon: 051 26 22 41