Zomerspeelplaats

Zomerspeelplaats

zomerspeelplaatszomerspeelplaatszomerspeelplaatszomerspeelplaatszomerspeelplaatszomerspeelplaatszomerspeelplaatszomerspeelplaatszomerspeelplaatszomerspeelplaatszomerspeelplaats

Tijdens de zomer kunnen kinderen zich uitleven op het tijdelijke speelplein dat ingericht wordt op het Stationsplein. De Zomerspeelplaats biedt gratis fun en plezier en is een fijne ontmoetingsplaats voor jong en oud!

==>> De zomerspeelplaats zal feestelijk geopend worden op zaterdag 6 juli <<==

Kinderen zullen naar hartenlust kunnen spelen van juli tot eind september.

✧ Er staan heel wat leuke activiteiten gepland!


Maak gekke zeepbellen, schiet een echte raket af, laat je schminken in je favoriete sprookjesfiguur, dans mee met de feestmuziek, waag je aan een ritje op onze mallemolen, laat je verassen door enkele speciale guests en ga naar huis met het gekste kapsel van de hele wereld.

✧ Win de zomerspeelplaats?


Neem met je buurt deel aan de wedstrijd en win een of meerdere toestellen van de zomerspeelplaats!


De toestellen van de Zomerspeelplaats krijgen na de zomer een permanente locatie in Roeselare.

Heb je een klein speelaanbod in je buurt? Is er genoeg ruimte in je buurt? Neem dan zeker deel aan de wedstrijd.

Vanaf 6 juli tot en met 8 september kan elke buurt een creatief knutselwerkje indienen in Vrijetijdspunt (Koers - Polenplein 15, 8800 Roeselare - https://www.roeselare.be/vrijetijdspunt)

Zorg zeker dat het duidelijk is dat de hele buurt enthousiast is!** Indien de locatie van de beste inzending niet geschikt is voor de Zomerspeelplaats wordt een alternatief aangeboden.